Stogo plėvelė ir grėbestavimas

 Plėvelė buvo pirta tų pačių gamintojų kaip ir danga "Benders". Armuota keturių sluoksnių 160mg. Nzn ar gera, bet gamintojas čerpių rekomenduoja. Pirkai pilną komplektą su lietvamzdžiais tarpinėmis po "makaronais".

Dėjau nuo apačios pagal duotą "Benders" instrukciją.
Po "makaronais" priklijavau duotą tarpinę. Pradžioje prisukau medvarščiais, galiausiai prikalau vinimis.
Grebėstai 50x50. Buvo apgailėtinai kreivi, banguoti ir susirietę kaip bananai. (kita mediena, net makaronai tikrai geri). Kol buvo surišti palėtėje, atrodė geri. :(
Teks daug tiesinti.
Sukau pradžioje į kas antrą varštą, o poto vinimis prikaldavau, bet kaip visada bent kelis vinis užmiršęs sukalu iki galo, po to reikia su laužtuvėliu kilnoti, o kartais ir aplaužyti grebėstu, nes tvirtai įsikabina. Varžtai tikrai labiau patiko, galiausiai 60 proc stogo susukta ant varžtų 6x160, tikiuosi laikys.
Pakištukus naudojau plastikinius nuo 1,5 cm iki 0.5cm.
Vieną pusę išsilyginau iki 1cm paklaidos. Čerpės sugulė gerai, bent man nesimato neligumų.
Pritrūkau grebėstų, tai nusipirkau kalibruotų 45x45, tai situacija ne ką geresnė, net reklamuotose "Medžio bitėse" praėmus pakuotę didelė dalis C24 medienos yra kaip bananai arba susierietę kaip propeleris. Išsirinkau tiesiausias, bet jei būtų atvežę paletę į namus, bučiau taip pat nenudžiugęs. Tada net nusiraminau, kad gavau kreivoką medieną.


Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Apdaila, dailylentės

Sienų tinkavimas kitaip - armavimas

Sąramos ir žiedas